„Дияна“ ЕООД

Свързах се консултантска фирма „Евро програми” ЕООД в края на 2011 г., когато беше обявен прием по схема „Технологична модернизация в МСП” и търсих партньор, с опит, който може да подготви проект съобразен с всички изисквания на финансиращата програма, така че дружеството, което управлявам да получи, необходимото съфинансиране за реализацията на мащабен проект за разширяване на производството на електрозаварени профилни тръби на обща стойност над 1,2 млн. лв..

Консултантите на „Евро програми” подготвиха проект, който по категоричен начин защити необходимостта от предстоящата инвестиция и ползите, които тя ще допринесе за развитие на фирмата. В резултат, бе подготвен проект, който беше одобрен за финансиране със субсидия от 866 хил. лева.

В заключение бих искал да обобщя, че съм изключително доволен от работата си с „Евро програми” ЕООД. От това, че познават в детайли изискванията на финансиращите програми и уверено се справиха със всеки казус по време на подготовката и изпълнението на проекта, вложиха много внимание и усърдие в работата по него и изпълниха в срок всички поети ангажименти . Отговорен и коректен партньор, на който можеш да се довериш.

Цветан Костов, Управител

 

 

Референция за подготовка и управление на проект по схема „Технологична модернизация в МСП” по ОП „Конкурентоспособност”

ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ

Абонамент за новини

Изберете програмата, за която желаете да получавате информация

Последвайте ни