През май стартира приемът за подобряване на енергийната ефективност в МСП

От 3 май до 23 май 2022 г. ще могат да се подават проекти по процедура BG16RFOP002-6.002 „Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност“.

Целта на подкрепата е осигуряване на инвестиции в енергийно ефективно оборудване, материали и технологии за предприятията и устойчиво възстановяване на икономиката. Изготвен е подробен списък с активи с определени референтни цени, от който кандидатите могат да избират.

Безвъзмездната финансова помощ ще покрие 50% от инвестицията по проекта, като максималната сума на подкрепата за един кандидат е 150 000 лева.

По процедурата могат да кандидатстват микро, малки и средни предприятия с основна дейност в производствения сектор на икономиката, които имат три приключени финансови години (2020, 2019 и 2018).

Общият бюджет на процедурата е 136 226 120 лева, което предполага да бъда финансирани поне 1000 предприятия.

Ако сте производствено предприятие и кандидатстването по процедура „Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност“ представлява интерес за Вас, ние от консултантска фирма „Евро програми“ ЕООД можем да Ви съдействаме, като Ви предоставим консултантски услуги във връзка с кандидатстването и изпълнението на проекта Ви.

Ако нашите услуги представляват интерес за Вас, то попълнете формата за обратна връзка, за да Ви изпратим допълнителна информация по имейл.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ

Абонамент за новини

Изберете програмата, за която желаете да получавате информация

Последвайте ни