Продължава приемът по схемата за енергийна ефективност

До 23 май могат да се подават проекти по процедура „Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност“. Общият бюджет на процедурата е 136 226 120 лева, което предполага да бъда финансирани всички кандидати. 

Кандидатстването става по облекчена процедура, като е необходимо фирмите да изберат от подготвен списък с оборудване с референтни цени инвестициите, които желаят да реализират. Това може да са термопомпи за отопление и охлаждане, горелки, котли, слънчеви колектори, чилъри и други. Могат да се санират сгради в това число да се извърши смяна на дограма. 

Безвъзмездната помощ по програмата покрива на 50% разходите по проекта и е до 150 хил. лева.

По процедурата могат да кандидатстват микро, малки и средни предприятия от производствения сектор на икономиката, които имат три приключени финансови години (2020, 2019 и 2018).

Ако сте производствено предприятие и кандидатстването по процедура „Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност“ представлява интерес за Вас, ние от консултантска фирма „Евро програми“ ЕООД можем да Ви съдействаме, като Ви предоставим консултантски услуги във връзка с кандидатстването и изпълнението на проекта Ви.

Ако нашите услуги представляват интерес за Вас, то попълнете формата за обратна връзка или се свържете с нас на 0887634123, за да организираме подаването на проекта Ви.

 

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ

Абонамент за новини

Изберете програмата, за която желаете да получавате информация

Последвайте ни