Услуги

Получаването на безвъзмездно финансиране е крайният резултат от процеса на подготовка, кандидатстване и реализиране на проекта, по време на който консултантите на ЕВРО ПРОГРАМИ ЕООД са до своите клиенти от първия до последния му етап. По-конкретно, услугите, които осигуряваме на своите клиенти са:

>> Предоставяме актуална информация относно програмите, които финансират дейността на фирмите от различни сфери на икономиката и сроковете за кандидатстване по тях. Информацията е достъпна напълно безплатно на сайта на компанията – https://evroprogrami.com и е представена по начин, по който бързо и лесно всеки ще се ориентира в иначе сложната тема европейско финансиране.

>> Следим вместо Вас и Ви информираме навреме за новините, свързани с европейските програми, като веднага след като публикуваме дадена новина на сайта ни, ние ще я изпратим на посочен от вас имейл адрес. Услугата е безплатна и може да се възползвате от нея като направите своя АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ.

>> Предоставяме лична подробна КОНСУЛТАЦИЯ относно възможностите за финансиране бизнеса на клиента или конкретен негов проект, в това число анализираме потенциала на проекта да се пребори за финансиране, съобразно критериите за оценка по съответната програма.

>> РАЗРАБОТКА И УПРАВЛЕНИ НА ПРОЕКТ – Разработваме необходимите документи по избрана финансираща програма и се ангажираме с управлението на проекта след неговото одобрение.

>> Ще Ви съдействаме за осигуряване на БАНКОВ КРЕДИТ за изпълнение на Вашия проект.

>> В случай, че са необходими, предоставяме допълнителни услуги като:
– Строително проектиране
– Юридически услуги

УСЛУГИ

ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ

Абонамент за новини

Изберете програмата, за която желаете да получавате информация

Последвайте ни