27 октомври – Ден на отворените врати по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” в МТСП

Министерство на труда и социалната политика като управляващ орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" организира „Ден на отворените врати" по оперативната програма на 27 октомври 2008 г. в сградата на МТСП на ул. „Триадица" № 2.
 

Началото на "Деня на отворените врати" ще бъде поставено в 11.00 ч. с пресконференция за медиите с участието на министъра на труда и социалната политика Емилия Масларова, заместник-министъра на труда и социалната политика Димитър Димитров и ръководители от трите междинни звена на оперативната програма – Министерството на образованието и науката, Агенцията за социално подпомагане и Агенцията по заетостта.

От 11.30 до 16.30 ч. гражданите, които проявят интерес към Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" ще имат възможност да се срещнат с експерти на управляващия орган и междинните звена, с които да обсъдят интересуващите ги теми и да получат изчерпателна информация за актуалните и предстоящи възможности по програмата.

Желаещите да зададат въпроси в "Деня на отворените врати" могат предварително да заявят своя интерес на тел. 02/8119 600 или на e-mail адрес ikrustev@mlsp.government.bg

ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ

Абонамент за новини

Изберете програмата, за която желаете да получавате информация

Последвайте ни