Министерствата, управляващи програми, отварят вратите си за граждани

Министерствата, управляващи програми, отварят вратите си за граждани, фирми и неправителствени организации, които вече кандидатстват или имат намерение да подготвят проект за финансиране с европейски средства.
 

Първи ще се срещнат с потенциалните кандидати за европейско финансиране министърът на земеделието и храните Валери Цветанов и неговият екип – на 26 септември. Срещите ще продължат до края на октомври, като всяка седмица министрите и техните екипи, управляващи програми, ще бъдат на разположение, за да отговарят на въпроси и да приемат препоръки и коментари за изготвянето и реализирането на успешни проекти. На 30 септември врати ще отвори Министерство на регионалното развитие и благоустройството, на 3 октомври – Министерство на държавната администрация и административната реформа, на 6 октомври – Министерство на транспорта, на 15 октомври – Министерство на икономиката и енергетиката, на 21 октомври – Министерство на околната среда и водите и на 27 октомври – Министерство на труда и социалната политика.

За да бъдат срещите максимално полезни, всяко министерство ще посочи предварително телефон, на който гражданите да заявят интересуващите ги теми и проблеми. Министрите заедно с Управляващите органи на оперативните програми ще съдействат при възникнали проблеми и ще обясняват новите моменти при усвояване на европейските средства.

ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ

Абонамент за новини

Изберете програмата, за която желаете да получавате информация

Последвайте ни